Չհագեցած միացությունների քիմիա
Դասախոսությունների շարք, Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2015, 228 էջ
ISBN 978-5-8084-2001-4
ISBN 978-5-8084-2001-4
Դասախոսությունների շարքում ներկայացված են օրգանական քիմիայում բացառիկ տեղ գրավող, չհագեցվածության տարբեր աստիճան ունեցող ածխաջրածինները և դրանց ֆունկցիոնալ ածանցյալները, ստացման եղանակները, քիմիական հատկությունները և կիրառման ոլորտները:
Նախատեսված է բուհերի «Օրգանական քիմիա» մասնագիտության մագիստրատուրայի «Չհագեցած միացությունների քիմիա» դասընթացի ուսանողների, ինչպես նաև ասպիրանտների և գիտաշխատողների համար:
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Վիրաբ Կիրակոսյան
Solubility Test as an Indicator of Quality Control of Solid Dosage Forms for Internal Use
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I