Ամինաթթուների ֆիզիկաքիմիական և օպտիկական հատկությունները, ստացման եղանակները
Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ «Կենսօրգանական քիմիա» առարկայից, կազմողներ՝ Հ. Մ. Սիմոնյան, Ա. Ֆ. Մկրտչյան, Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2018, 40 էջ
ISBN 978-5-8084-2292-6
ISBN 978-5-8084-2292-6
Ձեռնարկում ներկայացված են ամինաթթուների ֆիզիկաքիմիական և օպտիկական հատկությունները, ինչպես նաև սինթեզի որոշ մեթոդներ: Աշխատանքը կազմված է տեսական և փորձնական մասերից: Յուրաքանչյուր բաժնում տեսական ակնարկից հետո բերված են որոշ փորձեր, որոնք նախատեսված են ուսանողների լաբորատոր աշխատանքների համար: Ձեռնարկը նախատեսված է «Դեղագիտություն» և «Քիմիա» մասնագիտությամբ ուսանողների համար:
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս II
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Վիրաբ Կիրակոսյան
Solubility Test as an Indicator of Quality Control of Solid Dosage Forms for Internal Use
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I