Պեպտիդներ, ֆերմենտներ
Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ «Բնական միացությունների քիմիա» առարկայից: Կազմողներ՝ ասիստ. Ա. Ֆ. Մկրտչյան, ասիստ. Հ. Մ. Սիմոնյան: Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2018, 36 էջ
Ձեռնարկում մանրամասն քննարկվում է պեպտիդների ստացման եղանակաների փորձնական մասը, ինչպես նաև ֆերմենտների հատկությունների հիմնահարցերը։ Այս ձեռնարկը նախատեսված է ԵՊՀ Ֆարմացիայի ինստիտուտի, ինչպես նաև հանրապետության այլ բուհերի քիմիայի, կենսաքիմիայի և դեղագործական քիմիայի բաժինների ուսանողների հանար։ Ձեռնարկը նախատեսված է բակալավրիատի կուրսերի դասընթացների իրականացման համար:
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս II
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Վիրաբ Կիրակոսյան
Solubility Test as an Indicator of Quality Control of Solid Dosage Forms for Internal Use
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I