Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում
Ուսումնական ձեռնարկ (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ), Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2020, 104 էջ
ISBN 978-5-8084-2436-4
ISBN 978-5-8084-2436-4
Ուսումնական ձեռնարկում ներկայացված են սննդի արտադրություններում օգտագործվող սննդային հավելանյութերի դասակարգումը, դրանց օգտագործման սահմանների, գործառական նշանակության և որոշների ստացման եղանակների մասին տեսական հիմունքները, ինչպես նաև դրանց քանակական որոշման և ստացման վերաբերյալ մի շարք լաբորատոր աշխատանքներ։
Նախատեսված է քիմիայի ֆակուլտետի ուսանողների համար, օգտակար կարող է լինել նաև այս ոլորտում գիտական հետաքրքրություն ունեցող և հետազոտական աշխատանք կատարող ուսանողների, ասպիրանտների ու գիտաշխատողների համար:
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Վիրաբ Կիրակոսյան
Solubility Test as an Indicator of Quality Control of Solid Dosage Forms for Internal Use
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I