Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ, Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2021, 92 էջ
ISBN 978-5-8084-2478-4
ISBN 978-5-8084-2478-4
Ձեռնարկում ներկայացված են «Սննդի քիմիա» դասընթացին վերաբերող լաբորատոր աշխատանքները՝ սպիտակուցների հայտնաբերումը, շաքարների և ճարպերի որոշումը, С վիտամինի որոշումը, ինչպես նաև կաթի և մսի կազմի և ֆիզիկաքիմիական ցուցանիշների հետազոտումը:
Նախատեսված է բուհերի՝ սննդի և նրա անվտանգության ուսումնասիրությամբ զբաղվող բոլոր մասնագիտությունների ուսանողների և ասպիրանտների համար:
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս II
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Վիրաբ Կիրակոսյան
Solubility Test as an Indicator of Quality Control of Solid Dosage Forms for Internal Use
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I