Fermentation
A course book. For Students, Yerevan, YSU Press, 2022, 76 p.
ISBN 978-5-8084-2551-4
ISBN 978-5-8084-2551-4
FERMENTATION Course Book contains information about bioprocesses, regulation and control systems of bioreactors. Growth parameters and metabolic flux of microbial cells are also included.
In this book laboratory experiments include principles of control system for bioreactors during batch fermentation and continuous fermentation. Determination of bacterial growth properties, substrate utilization and fermentation end-products generation are presented.
The course book is designed for bachelor, master and PhD students specializing in Biology and related areas.
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան and others
Basics of mycology, algeology and botany (educational manual)
Կարեն Թռչունյան Հեղինե Գևորգյան and others
Մանրէների կենսաքիմիա և կենսատեխնոլոգիա. լաբորատոր աշխատանքներ
Հովիկ Փանոսյան Արմինե Մարգարյան and others
Hovik Panosyan, Armine Margaryan, Inga Bazukyan, Armen Trchunyan: Molecular bacteriology laboratory works
Թոմաս Լիր Տիգրան Հարությունյան and others
Thomas Lier, Tigran Harutyunyan, Galina Hovhannisyan: Basics of human genetics
Արմեն Թռչունյան Էռնեստինա Բարսեղյան and others
Օտարածին միացությունների (քսենոբիոտիկների) կենսաքիմիա
Սուսաննա Բադալյան Նարինե Ղարիբյան
Տարբեր սնկային կուլտուրաների միցելիումի կառուցվածքային առանձնահատկությունները