Complex Compounds
Gohar Petrosyan, Robert Adamyan, Armen Martiryan
ISBN 978-5-8084-2620-7
ISBN 978-5-8084-2620-7
For the first time, the manual "Complex Compounds" is presented in the native language, which includes complex compounds formed by elements of all groups of the periodic table.
The manual is intended for students of "Chemistry", "Food Safety", "Pharmaceutical Chemistry" specialties, Faculty of Biology of YSU. It will also be useful for university students, chemists-researchers, master and PhD students, as well as public school teachers.
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I