Չհագեցած միացությունների քիմիա
Դասախոսությունների շարք, Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2015, 228 էջ
ISBN 978-5-8084-2001-4
ISBN 978-5-8084-2001-4
Դասախոսությունների շարքում ներկայացված են օրգանական քիմիայում բացառիկ տեղ գրավող, չհագեցվածության տարբեր աստիճան ունեցող ածխաջրածինները և դրանց ֆունկցիոնալ ածանցյալները, ստացման եղանակները, քիմիական հատկությունները և կիրառման ոլորտները:
Նախատեսված է բուհերի «Օրգանական քիմիա» մասնագիտության մագիստրատուրայի «Չհագեցած միացությունների քիմիա» դասընթացի ուսանողների, ինչպես նաև ասպիրանտների և գիտաշխատողների համար:
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան և ուրիշներ
Սնկաբանության, ջրիմուռաբանության և բուսաբանության հիմունքներ (ուսումնական ձեռնարկ)
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I