Մոլեկուլային ֆլուորեսցենցիայի հիմունքները
Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2017, 132 էջ
ISBN 978-5-8084-2195-0
ISBN 978-5-8084-2195-0
Այս ուսումնական ձեռնարկում ներկայացված են էլեկտրոնային կլանման և ֆլուորեսցենտային առաքման սպեկտրաչափության հիմունքները, մեթոդները և կիրառության ոլորտները քիմիական և կենսաբանական համակարգերի համար: Այն նախատեսված է քիմիայի և կենսաբանության ֆակուլտետների ուսանողների համար, օգտակար կարող է լինել նաև այս ոլորտներում գիտական հետաքրքրություն ունեցող և հետազոտական աշխատանք իրականացնող ասպիրանտների և գիտաշխատողների համար:
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս II
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան և ուրիշներ
Սնկաբանության, ջրիմուռաբանության և բուսաբանության հիմունքներ (ուսումնական ձեռնարկ)
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I