Պեպտիդներ, ֆերմենտներ
Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ «Բնական միացությունների քիմիա» առարկայից: Կազմողներ՝ ասիստ. Ա. Ֆ. Մկրտչյան, ասիստ. Հ. Մ. Սիմոնյան: Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2018, 36 էջ
Ձեռնարկում մանրամասն քննարկվում է պեպտիդների ստացման եղանակաների փորձնական մասը, ինչպես նաև ֆերմենտների հատկությունների հիմնահարցերը։ Այս ձեռնարկը նախատեսված է ԵՊՀ Ֆարմացիայի ինստիտուտի, ինչպես նաև հանրապետության այլ բուհերի քիմիայի, կենսաքիմիայի և դեղագործական քիմիայի բաժինների ուսանողների հանար։ Ձեռնարկը նախատեսված է բակալավրիատի կուրսերի դասընթացների իրականացման համար:
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան և ուրիշներ
Սնկաբանության, ջրիմուռաբանության և բուսաբանության հիմունքներ (ուսումնական ձեռնարկ)
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Լուսինե Կարապետյան Գայանե Թոքմաջյան
Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I