Սննդի քիմիա: Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն
Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ, Երևան, ԵՊՀ հրատ., 2021, 92 էջ
ISBN 978-5-8084-2478-4
ISBN 978-5-8084-2478-4
Ձեռնարկում ներկայացված են «Սննդի քիմիա» դասընթացին վերաբերող լաբորատոր աշխատանքները՝ սպիտակուցների հայտնաբերումը, շաքարների և ճարպերի որոշումը, С վիտամինի որոշումը, ինչպես նաև կաթի և մսի կազմի և ֆիզիկաքիմիական ցուցանիշների հետազոտումը:
Նախատեսված է բուհերի՝ սննդի և նրա անվտանգության ուսումնասիրությամբ զբաղվող բոլոր մասնագիտությունների ուսանողների և ասպիրանտների համար:
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս II
Սիրանուշ Նանագյուլյան Իրեն Շահազիզյան և ուրիշներ
Սնկաբանության, ջրիմուռաբանության և բուսաբանության հիմունքներ (ուսումնական ձեռնարկ)
Տաթևիկ Սարգսյան
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները
Սաթենիկ Պետրոսյան
Ջրային գոլորշիներով թորման եղանակով անջատվող նյութերի քիմիաթունաբանական բնութագրեր («Ցնդող թույներ», ալկոհոլային թունավորում)
Ալբերտ Սահակյան
Դեղագործական գործունեության կառավարումը: Դեղագործական գործունեության կազմակերպումը և կարգավորումը: Մաս I